Priser

SE JERES PRIS på beredskabsplan og varslingsapp.

Ny-udviklet og enkel varslingsapp. leveres fra kr. 2.100,- pr. år. til ALLE ANSATTE – billigere og bedre tryghed fås ikke.

Få enkle og lokalt tilpassede beredskabsplaner, så ansatte (og elever) får reelle muligheder til at overleve et væbnet angreb/skoleskyderi

Vi følge UVM’s arbejdsproces (se illustration) og leverer jf. jf. Praktisk Guide – som kan hentes hos Dansk Center for Undervisningsmiljø – DCUM.

Vi har gjort det så billigt vi kan, og flere hundrede skoler har de sidste par år valgt professionel (politifaglig) bistand fra SafeSec, som personalet og elever/pårørende er trygge ved – til en rigtig god pris.

I skal vurdere om dette er et fagfelt I selv skal tage ansvar for:

1 – kan vi selv risikovurdere egne lokaler ift. sårbarhed/modstandskraft mod skud, indtrængning og flugtmuligheder ved et væbnet angreb, lave barrikaderingsplaner, undervise troværdigt i håndtering af terrorlignende hændelser etc. og har vi ressourcer til det?

2 – skal vi få hurtig, enkel og nok så billig bistand, fra Danmarks mest erfarne inden for “skoleberedskab” sågar med uddannelse og 30 – 40 års tjeneste i politiet og beredskabet med i bagagen og masser af gode tilbagemeldinger fra jeres kollegaer.